Împrăștia
Împrăștia, verb
Sinonime: a (se) cheltui, a (se) destrăma, a (se) dezumfla, a (se) difuza, a (se) dispersa, a (se) duce, a (se) întinde, a (se) lăți, a (se) nărui, a (se) prefira, a (se) presăra, a (se) propaga, a (se) răsfira, a (se) răspândi, a (se) răzleți, a (se) revărsa, a (se) risipi, a (se) spulbera, a (se) transmite, a (se) vărsa, a arunca, a azvârli, a circula, a da, a degaja, a emana, a emite, a exala, a irosi, a prăpădi, a pulveriza, a pune, a radia, a scăpăra, a scoate, a se extinde, a se ridica, a semăna, a vântura, a zvârli, (figurat) a înghiți, (figurat) a mânca, (figurat) a păpa, (figurat) a toca, (grecism învechit) a afierosi, (învechit și popular) a (se) împrăschia, (învechit și regional) a (se) sparge, (învechit și regional) a (se) spărgălui, (învechit și regional) a prăda, (învechit) a (se) povesti, (învechit) a (se) rășchira, (învechit) a (se) scociorî, (învechit) a (se) scodoli, (învechit) a (se) vesti, (învechit) a răsfuga, (învechit) a se tinde, (învechit) a slobozi, (învechit) a spârcui, (livresc) a prodiga, (Oltenia) a (se) vărzui, (popular și figurat) a (se) răzbuna, (popular) a (se) năsădi, (popular) a (se) răzni, (popular) a zburătăci, (prin Oltenia și Banat) a (se) sprânji, (rar) a (se) vehicula, (rar) a scutura, (regional) a mătrăși, (regional) a părădui, (Transilvania) a spesa.  
 
Împrăștiare
Împrăștiare, substantiv (învechit)
Sinonime: împrăștiere.  
 
Împrăștiat (împrăștiată)
Împrăștiat (împrăștiată), adjectiv
Sinonime: absent, aiurit, buimac, buimăcit, derutat, descumpănit, desfăcut, dezordonat, dezorganizat, dezorientat, difuz, diseminat, dispersat, distrat, împărțit, lipsit de plan, năuc, năucit, neatent, prefirat, presărat, răsfirat, răspândit, rășchiat, răzlețit, revărsat, risipit, sporadic, spulberat, zăpăcit, (figurat) destrămat, (figurat) silhui, (învechit și regional) rășchirat, (învechit și regional) spart, (învechit) afierosit, (învechit) împrăștiet, (învechit) spârcuit, (popular) răznit.  
 

Arunca
Arunca, verb
Sinonime: a azvârli, a îndepărta, a lepăda, a împrăştia, a lansa, a catapulta, a trimite, a proiecta; a se repezi, a se năpusti, a se precipita; a lapida.  
 
Aşterne
Aşterne, verb
Sinonime: a întinde, a acoperi, a răspândi, a împrăştia, a pune.  
 
Bezmetic (bezmetică)
Bezmetic (bezmetică), adjectiv
Sinonime: zăpăcit, aiurit, şui, năuc, capiu, împrăştiat, fără căpătâi, nebun.  
 
Cheltui
Cheltui, verb
Sinonime: a arunca, a azvârli, a irosi, a împrăştia, a prăpădi, a risipi, a zvârli, a pierde, (livresc) a prodiga, (învechit şi regional) a prăda, (regional) a mătrăşi, a părădui, (Transilvania) a spesa, (învechit) a răşchira, (grecism învechit) a afierosi, (figurat) a înghiţi, a mânca, a păpa, a toca; a consuma; a desface, a plasa, a vinde.  
 
Da
Da, verb
Sinonime: a oferi, a dărui, a acorda, a preda, a înmâna, a întinde, a furniza, a procura, a împrumuta, a dona, a ceda, a transmite, a atribui, a conferi, a plăti, a restitui, a jertfi, a vinde, a deplasa, a ajunge, a abate, a nimeri, a aluneca, a întoarce, a arunca, a împrăştia, a izbi, a trage, a face, a produce, a rodi, a apărea, a scoate, a provoca, a hărăzi, a îngădui, a permite, a desfăşura, a susţine, a trasa, a fâţâi, a cerne, a vopsi, a unge, a cădea, a ura; a azvârli, a întâmpla, a juca, a năpusti, a năvăli, a pomeni, a precipita, a prezenta, a repezi, a reprezenta, a sări, a tăbărî, a tălmăci, a traduce, a transpune, a veni, a zvârli.

Da, adverb
Sinonime: desigur, fireşte, (învechit şi regional) dar, (turcism, în Moldova) helbet.  
 
Degaja
Degaja, verb
Sinonime: a răspândi, a împrăştia, a radia, a exala, a emana, a emite; a elibera, a da drumul, a lăsa liber.  
 
Degajat (degajată)
Degajat (degajată), adjectiv
Sinonime: curățat, deblocat, descongestionat, dezinvolt, eliberat, emanat, exalat, firesc, împrăştiat, înlăturat, liber, natural, neafectat, neartificial, necăutat, nepăsător, neprefăcut, nesilit, nestânjenit, nestudiat, radiat, răspândit, retras, scăpat, simplu, spontan, (figurat) luat înapoi, (învechit) prostatic, (livresc) nonșalant.  
 
Difuz (difuză)
Difuz (difuză), adjectiv
Sinonime: împrăştiat, răspândit, risipit, confuz, imprecis, indefinit, neclar, nedefinit, nedesluşit, nelămurit, neprecis, vag, (figurat) surd, echivoc, haotic, încâlcit, încurcat, neînţeles, obscur, tulbure, (figurat) întunecat, nebulos, neguros, palid, potolit, slab, stins.  
 
Difuza
Difuza, verb
Sinonime: a (se) răspândi, a propaga, a distribui, a radia, a emana, a populariza, a propovădui, (astăzi rar) a vulgariza, (figurat) a semăna, a (se) împrăştia, a (se) revărsa.  
 
Disipa
Disipa, verb
Sinonime: a împrăştia; a risipi; a se evapora, a dispărea.  
 
Dispersa
Dispersa, verb
Sinonime: a (se) împrăștia, a (se) răspândi, a (se) risipi în toate părțile; a atomiza, a (se) difracta.  
 
Distrat (distrată)
Distrat (distrată), adjectiv
Sinonime: neatent, absorbit, pierdut, absent, dus de gânduri, (Moldova) uitit, (figurat) căscat, împrăştiat.  
 
Emana
Emana, verb
Sinonime: a degaja, a exala, a împrăştia, a emite, a elimina (gaz, vapori); a proveni, a veni de la (ceva), a se trage, a izvorî, a răspândi, a scoate, (învechit) a răsfuga, a slobozi.  
 
Emite
Emite, verb
Sinonime: a lansa, a prezenta, a enunţa, a exprima, a expune, a formula, a relata; a scoate, a elabora, a publica (un act oficial, un decret, o lege); a răspândi, a împrăştia, a emana, a exala, a secreta, a produce (gaze, vapori).  
 
Exala
Exala, verb
Sinonime: a emana, a emite, a degaja, a împrăştia, a răspândi (vapori, miros).  
 
Haotic (haotică)
Haotic (haotică), adjectiv
Sinonime: anarhic, babelic, confuz, dezordonat, difuz, echivoc, imprecis, indefinit, împrăștiat, încâlcit, încurcat, neclar, nedefinit, nedeslușit, neînțeles, nelămurit, neorânduit, neorganizat, neprecis, obscur, tulbure, vag, (figurat) impunător, (figurat) întunecat, (figurat) nebulos, (figurat) neguros, (figurat) puternic, (figurat) zgomotos, (învechit) nemistuit.  
 
Hăbăuc (hăbăucă)
Hăbăuc (hăbăucă), adjectiv
Sinonime: aiurit, amețit, bleg, bramburit, buimac, buimăcit, candriu, clătit, inabil, împrăştiat, nătăfleț, nătărău, nătâng, nătântoc, năuc, năucit, neghiob, nerod, netot, prost, prostănac, redus, smintit, stupid, sucit, tâmpit, tont, tontălău, ţicnit, zănatic, zăpăcit, (regional) nebun.  
 
Irosi
Irosi, verb
Sinonime: a risipi, a prăpădi, a cheltui, a prădui, a împrăştia, a nimici, a face praf; a stinge, a dispărea.  
 
Împărţi
Împărţi, verb
Sinonime: a diviza, a fragmenta, a desface, a despărţi, a separa; a distribui, a repartiza, a da; a răspândi, a risipi, a împrăştia.  
 
Lansa
Lansa, verb
Sinonime: a arunca, a da drumul, a trimite, a emite; a răspândi, a împrăştia, a difuza.  
 
Lăţi
Lăţi, verb
Sinonime: a se întinde, a se mări, a se extinde, a se lărgi; a se răspândi, a se împrăştia, a se difuza, a se propaga.  
 
Neatent (neatentă)
Neatent (neatentă), adjectiv
Sinonime: absent, adormit, distrat, dus pe gânduri, (figurat) căscat, (figurat) împrăștiat, (Moldova) uitit.  
 
Pierdut (pierdută)
Pierdut (pierdută), adjectiv
Sinonime: irosit, rătăcit, risipit; estompat, stins, palid, şters; (figurat) disperat, deznădăjduit, descurajat, demoralizat; nevalorificat, consumat, împrăştiat, nefolosit.  
 
Pradă
Pradă, substantiv feminin
Sinonime: jefuire, jaf, hoţie; bunuri dobândite printr-o acțiune de forță.

Prăda, verb
Sinonime: a jefui, a devasta, a fura, a despuia, a spolia; (regional) a irosi, a risipi, a împrăştia.  
 
Prefira
Prefira, verb
Sinonime: a presăra, a împrăştia, a risipi; a se infiltra, a se furişa, a se strecura.  
 
Presăra
Presăra, verb
Sinonime: a (se) împrăștia, a (se) prefira, a (se) răsfira, a (se) răspândi, a (se) risipi, a arunca, a pune, a semăna, (învechit și regional) a presâra, (învechit și regional) a presura, (învechit) a prăsăra, (învechit) a preasăra, (învechit) a presări, (învechit) a presora, (învechit) a prisăra, (rar) a împestrița, (rar) a scutura.  
 
Proiecta
Proiecta, verb
Sinonime: a pune la cale, a gândi, a imagina, a plănui; a (se) reflecta, a (se) profila, a (se) contura; a împrăştia, a difuza, a iradia, a răspândi.  
 
Propaga
Propaga, verb
Sinonime: a răspândi, a împrăştia, a transmite, a difuza, a risipi, a iradia.  
 
Pulveriza
Pulveriza, verb
Sinonime: a risipi, a împrăştia, a difuza, a presăra, a iriza; a sfărâma, a face praf.  
 
Radia
Radia, verb
Sinonime: a străluci, a lumina; a degaja, a propaga, a difuza, a răspândi, a împrăştia, a emana; a şterge, a anula, a desfiinţa.  
 
Răsfira
Răsfira, verb
Sinonime: a se răzleţi, a se risipi, a se împrăştia, a se răşchira, a se îndepărta, a se răspândi, a se dispersa.  
 
Răspândi
Răspândi, verb tranzitiv și reflexiv
Sinonime: a se împrăştia, a se răsfira, a se răzleţi, a se distanţa, a se risipi, a se propaga, a se difuza, a se revărsa, a se întinde, a emana, a exala, a radia.  
 
Răşchira
Răşchira, verb tranzitiv și reflexiv
Sinonime: a se răsfira, a difuza, a se împrăştia, a se îndepărta.  
 
Rătăci
Rătăci, verb
Sinonime: a se pierde, a se răzleţi, a pierde drumul; a-şi pierde mintea, a înnebuni, a deveni nebun; a se împrăştia, a se risipi, a se răspândi; a hoinări, a colinda, a pribegi, a vagabonda, a umbla în neştire, a umbla brambura.  
 
Răvăşi
Răvăşi, verb
Sinonime: a răscoli, a împrăştia, a face dezordine, a scotoci, a scormoni.  
 
Răzleţi
Răzleţi, verb
Sinonime: a se împrăştia, a se risipi, a se răspândi, a se rătăci, a se răzni, a se răsfira, a se dispersa, a se difuza.  
 
Revărsa
Revărsa, verb
Sinonime: a inunda; (figurat) a se răspândi, a împânzi, a năvăli, a se împrăştia, a se întinde, a se extinde.  
 
Revărsat (revărsată)
Revărsat (revărsată), adjectiv
Sinonime: împrăştiat, risipit, răspândit, presărat, răsfirat, îmbelşugat, abundent; (familiar) lăbărţat.  
 
Rezulta
Rezulta, verb
Sinonime: a reieşi, a decurge, a ieşi, a urma, a izvorî, a apărea, a proveni, a se trage, a-şi avea originea, a lua naştere; a degaja, a răspândi, a împrăştia, a exala, a emite, a emana.  
 
Risipi
Risipi, verb
Sinonime: a împrăştia, a se răspândi, a spulbera, a irosi, a părădui, a degrada, a arunca, a cheltui; a pune pe fugă, a respinge, a înfrânge; a pieri, a dispărea, a se spulbera, a se nărui, a surpa, a distruge, a ruina, a prăbuşi, a nimici.  
 
Sfărâma
Sfărâma, verb
Sinonime: a sparge, a fărâma, a zdrobi; (figurat) a destrăma, a spulbera, a împrăştia; a suprima, a distruge, a nimici; (figurat) a se zbate, a se chinui, a se strădui.  
 
Silhui (silhuie)
Silhui (silhuie), adjectiv (popular)
Sinonime: nepătruns, neumblat, sălbatic; (figurat) dezordonat, împrăştiat, zăpăcit, bezmetic.  
 
Sparge
Sparge, verb
Sinonime: a crăpa, a sfărâma, a rupe, a ciobi, a plesni, a găuri; a despica, a tăia, a distruge, a nărui, a nimici; a jefui, a fura, a prăda; (figurat) a se termina, a se sfârşi, a se încheia, a se stinge; (figurat, învechit) a birui, a înfrânge, a zdrobi, a pune pe fugă, a împrăştia, a goni.  
 
Spârcui
Spârcui, verb (învechit)
Sinonime: a sfâşia, a sfârteca, a ciopârţi, a zdrobi; a distruge, a nimici, a risipi, a împrăştia, a pune pe fugă, a face praf.  
 
Sporadic (sporadică)
Sporadic (sporadică), adjectiv
Sinonime: răzleţ, ici-colo, împrăştiat, întâmplător, risipit, disparat, intermitent, discontinuu, rar.  
 
Spulbera
Spulbera, verb
Sinonime: a risipi, a împrăştia, a destrăma, a nimici, a face una cu pământul.  
 
Vărsa
Vărsa, verb
Sinonime: a împrăştia, a risipi, a arunca; a da afară, a elimina, a vomita; a revărsa; a răspândi; a plăti, a achita, a depune.  
 
Vehicula
Vehicula, verb
Sinonime: a comunica, a difuza, a duce, a face circule, a împrăştia, a întinde, a lăţi, a propaga, a răspândi, a trambala, a transfera, a transmite, a tranzita.  
 
Vântura
Vântura, verb
Sinonime: (figurat) a împrăştia, a risipi, a spulbera, a agita; a cutreiera, a colinda, a străbate; (figurat) a da în vileag, a povesti, a comenta, a purta vorba.  
 
Zăhăi
Zăhăi, verb (regional)
Sinonime: a supăra, a sâcâi, a necăji, a stingheri; a încurca, a amesteca, a împrăştia, a rătăci, a risipi.  
 
Zburătăci
Zburătăci, verb
Sinonime: a spulbera, a împrăştia, a (se) răzleţi, a (se) risipi.  
 
Zvârli
Zvârli, verb
Sinonime: a arunca, a lepăda, a îndepărta; a risipi, a împrăştia; a cheltui, a consuma.  
 
Dispersant (dispersantă)
Dispersant (dispersantă), adjectiv
Sinonime: dislocant, care poate distribui (difuza, mărunți, împrăștia, arunca, stropi, turna, răspândi, separa, risipi).  
 
Absent (absentă)
Absent (absentă), adjectiv
Sinonime: inexistent, lipsă, pierdut, plecat, (Moldova) uitit; (figurat) căscat, distrat, indiferent, împrăștiat, neatent, preocupat.  
 
Deşira
Deşira, verb
Sinonime: a se desface, a se destrăma, (popular) a (se) desfira, a se răsfira; a întinde, a extinde, a împrăștia, a răspândi.  
 
Disemina
Disemina, verb
Sinonime: a (se) împrăștia, a (se) risipi, a (se) propaga, a (se) răspândi, a (se) dispersa.  
 
Dispersat
Dispersat, adjectiv
Sinonime: împrăştiat, risipit; (atenție dispersată) atenție distributivă, lipsă de concentrare.  
 
Prefirat
Prefirat, adjectiv
Sinonime: răsfirat, împrăștiat, răspândit.  
 
Paradosit
Paradosit, substantiv
Sinonime: depunere, înaintare, înmânare, predare, prezentare, remitere.

Paradosit, adjectiv (învechit)
Sinonime: predat; (în forma părădosit) împrăștiat, risipit.  
 
Afierosi
Afierosi, verb
Sinonime: a (se) consacra, a (se) dedica, a arunca, a azvârli, a cheltui, a dărui, a destina, a devota, a hărăzi, a irosi, a împrăștia, a închina, a prăpădi, a risipi, a zvârli.  
 
Părădui
Părădui, verb
Sinonime: a arunca, a azvârli, a cheltui, a deveni șubred, a distruge averi, a face se părăduiască, a fi folosit în mod nechibzuit, a fi gata se dărâme, a (se) irosi, a împrăştia, a măcina, a risipi, a zvârli, a (se) dărăpăna, a (se) degrada, a (se) părăgini, a (se) prăpădi, a (se) ruina, a (se) strica, a (se) șubrezi.  
 
Scodoli
Scodoli, verb
Sinonime: a căuta, a cotrobăi, a împrăştia, a răscoli, a răspândi, a răzleţi, a risipi, a râcâi, a scobi, a scormoni, a scotoci, a scurma, a umbla.  
 
Scodormoli
Scodormoli, verb
Sinonime: (învechit) a împrăștia, a răspândi; a râcâi, a scormoni, a scurma.  
 
Răsfirat
Răsfirat, adjectiv
Sinonime: așezat la distanță, depărtat, difuz, dispersat, împrăștiat, înfoiat, întins pe o suprafață mare, lipsit de consistență, rărit, răspândit, răzlețit, risipit, (figurat) nestatornic, (învechit) rășchirat, (popular) răznit, (variantă) resfirat.  
 
Mătrăşi
Mătrăşi, verb
Sinonime: a alunga, a arunca, a asasina, a ascunde, a azvârli, a căra, a cheltui, a concedia, a da afară, a depărta, a distruge, a dosi, a face nu mai existe, a fugări, a fugi, a goni, a irosi, a izgoni, a împrăștia, a îndepărta (în mod forțat și obraznic), a mistui, a muta, a nimici, a omorî, a pleca în grabă și fără voie, a prăpădi, a risipi, a scoate, a se căra, a se cărăbăni, a sili plece, a suprima, a șterge de pe fața pământului, a transfera, a ucide, a zvârli.  
 
Răşchirat
Răşchirat, adjectiv
Sinonime: depărtat, dispersat, împrăștiat, întins în lături, ramificat, rămuros, răsfirat, răspândit, răzlețit, risipit, (variantă) răschirat.  
 
Spesa
Spesa, verb
Sinonime: (regional) a arunca, a azvârli, a cheltui, a irosi, a împrăștia, a prăpădi, a risipi, a zvârli.  
 
Răsfuga
Răsfuga, verb (învechit)
Sinonime: a degaja, a emana, a emite, a exala, a împrăștia, a răspândi, a scoate.  
 
Pluti
Pluti, verb
Sinonime: a aluneca, a levita, a naviga, a plana, a se deplasa pe suprafața unui lichid, a se împrăștia, a se mișca pe bolta cerească, a se răspândi, a sta (la suprafață), a străbate prin aer, a zbura, (despre mâncăruri) a fi înecat în grăsime (sau sos), (figurat) a dăinui, (figurat) a predomina, (figurat) a stărui, (învechit și regional) a nota, (învechit) a înota.  
 
Desprejmui
Desprejmui, verb
Sinonime: a desființa împrejmuirea, a desgrădi, a despresura, a scoate gardul; (învechit) a se împrăștia.  
 
Desprejmuit
Desprejmuit, adjectiv
Sinonime: despresurat, neîmprejmuit, neîngrădit, (învechit) împrăștiat.  
 
Prodiga
Prodiga, verb
Sinonime: a acorda cu generozitate, a arunca, a azvârli, a cheltui (fără măsură), a dărui din belșug, a irosi, a împrăștia, a prăpădi, a risipi, a zvârli.  
 
Răntui
Răntui, verb (regional)
Sinonime: a (se) strica, a deranja, a despărți, a face dezordine, a împrăștia, a răscoli, a răvăși, a separa, a smuci, a smulge, a trage, a zăpăci, (regional) a rântoni, (Transilvania) a rântura.  
 
Rântura
Rântura, verb (regional)
Sinonime: a deranja, a împrăștia.  
 
Revărsel
Revărsel, adjectiv (popular)
Sinonime: împrăștiat, ramificat, (variantă) răvărsel, (variantă) răvărșel.  
 
Răsămăna
Răsămăna, verb (învechit)
Sinonime: a împrăștia, a risipi.  
 
Hușit
Hușit, adjectiv (regional)
Sinonime: aiurit, împrăștiat, năuc, prost, prostit, speriat, (regional) tehui, (variantă) hușât.  
 
Buntuzi
Buntuzi, verb (regional)
Sinonime: a deranja, a desface, a împrăștia, a risipi, a se întrista, a se mâhni, a se supăra, a strica, (variantă) a (se) bontozui, (variantă) a (se) buntuzui.  
 
Răzlogi
Răzlogi, verb (regional)
Sinonime: a (se) îndepărta, a (se) separa, a hotărî, a se despărți, a se izola, a se împrăștia, a se răzleți, (regional) a se rășlui.  
 
Năucit
Năucit, adjectiv
Sinonime: aiurit, amețit, bezmetic, buimac, buimăcit, deconcertat, derutat, descumpănit, dezorientat, năuc, perplex, stupefiat, stuporos, tâmpit, uimit, uluit, zăpăcit, (figurat) bulversat, (figurat) capiu, (figurat) împrăștiat, (Oltenia) zăbăuc, (popular) bâiguit, (popular) zălud, (regional și figurat) turlac, (regional) buimatic, (regional) hăbăuc, (regional) slăhușit, (regional) șuchet, (regional) șuchi, (regional) tehui, (regional) tumănit, (regional) zăluzit.  
 
Zăbun
Zăbun, adjectiv (regional)
Sinonime: bezmetic, buimăcit, confuz, dezorientat, împrăștiat, năuc, năucit, tulburat, zăpăcit, (popular) zăbăuc, (regional) buimatic, (regional) tehui, (regional) zabludnic, (regional) zăbunit, (regional) zăpicit, (regional) zărghit, (regional) zăticnit, (regional) zuz.

Zăbun, substantiv (învechit și popular)
Sinonime: anteriu, mânecar, mintean, vestă, (învechit și popular) zăbunaș, (învechit și popular) zăbunel, (învechit și regional) ghiobec, (învechit) cabaniță, (învechit) ipingea, (popular) laibăr, (regional) gheboi, (regional) zobonaș; (variante) (învechit și regional) zabon, zabun, zăbon, zăpun, zăvun, zeban, zebon, zobon, zobun, zuban, zubău, zubon.  
 
Răcășit
Răcășit, adjectiv (regional)
Sinonime: împrăștiat.  
 
Spârcuit
Spârcuit, adjectiv (învechit)
Sinonime: împrăștiat, risipit, sfârtecat, sfâșiat, spart, (variantă) spărcuit.

Spârcuit, substantiv (regional)
Sinonime: spargere.  
 
Împrăschia
Împrăschia, verb (învechit și popular)
Sinonime: a (se) împrăștia.  
 
Împrăștiet
Împrăștiet, adjectiv (învechit)
Sinonime: împrăștiat.  
 
Presărat
Presărat, adjectiv
Sinonime: împrăștiat, răspândit, revărsat, risipit, (învechit) parsemat, (învechit) presurat, (rar) împestrițat.

Presărat, substantiv
Sinonime: împrăștiere, prefirare, presărare, răsfirare, răspândire, risipire, (rar) împestrițare.  
 
Smici
Smici, verb (învechit)
Sinonime: a împrăștia, a licări, a smuci, (regional) a zbici.  
 
 


Copyright © din 2011 Dictoo.eu | Toate drepturile rezervate
Folosirea acestui site implică acceptul d-voastră pentru utilizarea
cookie-urilor furnizate de terțe părți (AdSense, Statcounter, Facebook, etc).
Despre cookie

RSS


Meniu
Dictoo.eu
Dictoo.eu
Dictoo
Dicționar