Găti
Găti, verb
Sinonime: a (se) aranja, a (se) dichisi, a (se) ferchezui, a (se) împodobi, a (se) moța, a (se) podobi, a (se) pregăti, a (se) spilcui, a (se) stolisi, a (se) tocmi, a asasina, a consuma, a epuiza, a face, a fi gata, a isprăvi, a încheia, a omorî, a prepara, a sfârşi, a suprima, a termina, a ucide, (argou) a (se) șucări, (Banat) a (se) schili, (învechit și popular) a preface, (învechit și regional) a (se) muchilipsi, (învechit) a (se) stoli, (popular și familiar depreciativ) a (se) sclivisi, (popular) a (se) drege, (prin Moldova) a (se) puțui, (prin Transilvania și Maramureș) a (se) pădăi, (prin Transilvania și Moldova) a (se) puțului, (regional) a (se) câștiga, (Transilvania și Banat) a păzi, (Transilvania) a socăci, (variantă) a găta.  
 
Gătire
Gătire, substantiv
Sinonime: aranjare, dichiseală, dichisire, ferchezuială, ferchezuire, spilcuială, spilcuire, (popular) scliviseală, sclivisire, împodobire, înfrumusețare, gătit.  
 
Gatism
Gatism, substantiv
Sinonime: ramolisment, decrepitudine, radotaj, senescență, senilitate.  
 
Gătit
Gătit, adjectiv
Sinonime: aranjat, cochet, dichisit, elegant, fercheş, ferchezuit, împodobit, îngrijit, spilcuit, (popular) sclivisit, (popular) dres, (Transilvania şi Banat) cinaş, (Transilvania) nialcoş, (turcism învechit) muchelef; pregătit, preparat, (învechit) prefăcut; (regional) sfârșit, isprăvit, gătat.

Gătit, substantiv
Sinonime: bucătărit, facere, făcut, gătire, pregătire, pregătit, preparare, preparat.  
 
Gâtiţă
Gâtiţă, substantiv
Sinonime: beregată, gâtlej, laringe.  
 

Aranja
Aranja, verb
Sinonime: a potrivi, a pune de acord, a sistematiza, a rândui, a rostui, a armoniza; (reflexiv) a se găti, a se pune la punct; a amenaja, a instala, a organiza.  
 
Câştiga
Câştiga, verb
Sinonime: a agonisi, a dobândi, a obţine, a se alege cu ceva, a trage folos, a beneficia, a folosi, a profita, a căpăta, a repurta, a izbândi, a cuceri; a aranja, a căuta, a curăţa, a deretica, a dichisi, a ferchezui, a găti, a împodobi, a îngriji, a scutura, a spilcui, a strânge, a vedea.

Câştigă, substantiv
Sinonime: atenţie, grijă, interes, preocupare, sinchiseală, sinchisire, sinchisit.  
 
Consuma
Consuma, verb
Sinonime: a întrebuința, a folosi, a utiliza; a mânca, a îngurgita; a nimici, a distruge; a se istovi, a se obosi, a se slei; (învechit) a metahirisi; a pierde; a bea; a cheltui; (figurat) a înghiţi; a intra, a merge; a (se) epuiza, a (se) isprăvi, a (se) sfârşi, a (se) termina, (regional) a (se) găti, (figurat) a (se) topi; a zbuciuma, a chinui.  
 
Dichisi
Dichisi, verb
Sinonime: a se găti, a se ferchezui, a se aranja, a se împodobi.  
 
Dres (dreasă)
Dres (dreasă), adjectiv
Sinonime: reparat, refăcut; sulemenit, dichisit, fardat, aranjat, cochet, contrafăcut, elegant, falsificat, fercheş, ferchezuit, gătit, îngrijit, machiat, spilcuit, vopsit.  
 
Elegant (elegantă)
Elegant (elegantă), adjectiv
Sinonime: (despre îmbrăcăminte, oameni sau mişcări) frumos, luxos, fercheş, dichisit, sclivisit, gătit, graţios, nobil, distins, îngrijit, (livresc şi familiar) şic.  
 
Face
Face, verb
Sinonime: a (se) produce, a lucra, a alcătui, a realiza, a construi, a zidi, a ridica, a genera, a procrea, a stabili, a institui, a întocmi, a elabora, a îndeplini, a efectua, a înfăptui, a crea, a izvorî, a da formă, a dura, a edifica, a plăsmui, a imagina, a scrie, a picta, a naște, a da viață, a aduce pe lume, a rodi, a da roade, a provoca, a transforma, a (se) preface, a deveni, a însuma, a valora, a petrece, a parcurge un interval de timp, a săvârși, a făptui, a comite, a executa, a practica, a exercita, a se ocupa cu ceva, a se afla, a se găsi, a pregăti, a aranja, a curăța, a aprinde, a găti, a împărți cărțile de joc, a proceda, a se comporta, a se descurca, a introduce, a ține, a organiza, a vorbi, a rosti, a vrăji, a fermeca, a pricinui, a cauza, a se îndrepta, a o lua spre, a ajunge, a se preschimba, a se ivi, a crește, a se forma, a se arăta, a părea, a da impresia, a se abate, a se îndepărta, a dobândi, a căpăta, a-și căuta, a i-o plăti cuiva, a se răzbuna.  
 
Făcut
Făcut, substantiv neutru
Sinonime: farmec, făcătură, fermecătură, vrajă, blestem, destin, soartă, ursită, fatalitate, confecţionare, gătit, descântec, magie, menire, noroc, predestinare, vrăjitorie, zodie.  
 
Fercheş (fercheşă)
Fercheş (fercheşă), adjectiv
Sinonime: elegant, frumos, atrăgător, dichisit, sclivisit, îngrijit, spilcuit, gătit.  
 
Ferchezui
Ferchezui, verb
Sinonime: a (se) dichisi, a (se) face elegant, a (se) spilcui, a (se) împodobi, a (se) îngriji, a (se) aranja, a (se) găti.  
 
Fierbe
Fierbe, verb
Sinonime: a găti, a prepara, a face mâncare; a clocoti, a spumega, a se înfierbânta; a se frământa, a se necăji, a se chinui, a se munci, a se agita, a se impacienta, a se irita; (figurat) a vui, a răsuna, a suna, a face zgomot.  
 
Garnisi
Garnisi, verb (familiar)
Sinonime: a găti, a împodobi, a înfrumuseța, a orna, a ornamenta; a se contagia, a se molipsi (de o boală), a se umple (de), a se îmbolnăvi.  
 
Gata
Gata, adjectiv
Sinonime: definitivat, finisat, isprăvit, lichid, pregătit, terminat.

Gata, adverb
Sinonime: aproape (să), cât p-aci să, dispus să, în stare să, mai, pe cale de, pe punctul de.

Gata, interjecție
Sinonime: adio, ajunge, destul.

Găta, verb
Sinonime: a epuiza, a găti, a isprăvi, a încheia, a sfârşi, a termina.  
 
Gâtlej
Gâtlej, substantiv neutru
Sinonime: beregată, esofag, gât, guşter, înghițitoare, laringe, (învechit) grumaz, (regional şi familiar) guşă, (regional) gâtiţă.  
 
Informa
Informa, verb
Sinonime: a înştiinţa, a încunoştinţa, a relata, a comunica, a raporta; a se interesa, a se documenta, a investiga.

Înforma, verb (învechit)
Sinonime: a (se) constitui, a alcătui, a compune, a forma, a se găti, a se transforma, (variantă) a (se) înfurma.  
 
Împodobi
Împodobi, verb
Sinonime: a găti, a înfrumuseţa, a orna, a ornamenta, a garnisi; (figurat) a înflori.  
 
Împopoţona
Împopoţona, verb
Sinonime: a se găti, a se împodobi, a se înzorzona.  
 
Înfrumuseţa
Înfrumuseţa, verb
Sinonime: a decora, a dichisi, a face frumos, a găti, a idealiza, a împodobi, a orna, a ornamenta, a pavoaza, a poetiza, (rar) a agrementa, (regional) a înfrumoșa.  
 
Înghiţitoare
Înghiţitoare, substantiv feminin
Sinonime: gâtlej, gâtiţă.  
 
Înzorzona
Înzorzona, verb
Sinonime: a (se) împodobi (peste măsură și fără gust), a (se) împopoțona, a (se) înțoțona, a (se) zorzona, a găti, a orna, a(-și) pune zorzoane, (popular) a (se) împopona.  
 
Pavoaza
Pavoaza, verb
Sinonime: a împodobi, a orna, a decora, a găti, a înfrumuseța.  
 
Preface
Preface, verb
Sinonime: a (se) face, a (se) modifica, a (se) schimba, a (se) transforma, a ascunde, a contraface, a deghiza, a deveni, a falsifica, a găti, a metamorfoza, a pregăti, a prepara, a preschimba, a renova, a se altera, a simula, a tălmăci, a traduce, a transpune, a travesti, a trece, (învechit) a veni, (regional) a (se) veli, a (se) velnici.  
 
Pregăti
Pregăti, verb
Sinonime: a (se) instrui, a (se) prepara, a anunţa, a aranja, a așeza, a așterne, a avertiza, a crea, a da ştire, a face, a fi gata de, a fi pe punctul de, a forma, a îndruma, a învăţa, a medita, a preveni, a pune, a se informa, a-și însuși, a studia (temeinic), (învechit și popular) a preface, (învechit și regional) a (se) griji, (învechit) a (se) gotovi, (învechit) a orândui, (învechit) a tocmi, (popular) a (se) găti, (regional) a pregăta, (Transilvania și Banat) a păzi, (Transilvania) a socăci.  
 
Prepara
Prepara, verb
Sinonime: a pregăti, a pune la cale, a aranja; a face, a produce; a găti; a medita, a da lecţii.  
 
Sclivisi
Sclivisi, verb
Sinonime: a se dichisi, a se găti; a netezi, a lustrui, a şlefui.  
 
Spilcui
Spilcui, verb
Sinonime: a se dichisi, a se găti, a se aranja, a se îngriji.  
 
Împodobit (împodobită)
Împodobit (împodobită), adjectiv
Sinonime: decorat, gătit, înfrumuseţat, ornamentat, ornat, pavoazat; garnisit.  
 
Înfrumusețare (înfrumusețări)
Înfrumusețare (înfrumusețări), substantiv feminin
Sinonime: decorare, dichiseală, garnisire, gătire, împodobire, ornamentare; idealizare.  
 
Aranjare
Aranjare, substantiv
Sinonime: aşezare, clasare, clasificare, distribuire, împărţire, ordonare, repartizare, rânduială, rânduire, sistematizare; pregătire, facere; reglare; reglementare; gătire.  
 
Aranjat
Aranjat, adjectiv
Sinonime: clasat, ordonat, organizat, rânduit, sistematizat; pregătit; gătit.  
 
Cinaş
Cinaş, adjectiv
Sinonime: aranjat, cochet, dichisit, drăgălaş, drăguţ, elegant, fercheş, ferchezuit, frumuşel, gătit, îngrijit, spilcuit, frumos, chipeș.  
 
Facere
Facere, substantiv
Sinonime: confecţionare, executare, execuţie, făurire, realizare, gătit, pregătire, aprindere, comitere; creare, geneză, naştere, parturiţie, procreare, procreaţie.  
 
Decorare
Decorare, substantiv
Sinonime: decorat, decorație, gătire, împodobire, înfrumusețare, medaliere, ornamentare, ornare, pavoazare.  
 
Dichiseală
Dichiseală, substantiv
Sinonime: aranjare, dichisire, ferchezuială, ferchezuire, găteală, gătire, împodobire, împopoțonare, scliviseală, sclivisire, spilcuială, spilcuire, (învechit) netezitură.  
 
Dichisire
Dichisire, substantiv
Sinonime: gătire, dichiseală.  
 
Dichisit
Dichisit, adjectiv
Sinonime: aranjat (cu gust), cochet, elegant, fercheș, ferchezuit, gătit, împodobit, împopoțonat, îngrijit, pempant, pimpant, spălat, spilcuit, (argotic) încliftat, (argotic) întitirizat, (figurat) turnat, (învechit) muchilipsit, (învechit) stolit, (popular și familiar) sclivisit, (popular) dres, (regional) ghilosit, (regional) nealcoș, (regional) pădac, (regional) pârât, (regional) schilit, (regional) schitaci, (regional) schitecuț, (regional) titirit, (regional) țifraș, (Transilvania și Banat) cinaș, (Transilvania) nialcoș, (turcism învechit) muchelef.  
 
Drege
Drege, verb
Sinonime: a cârpi, a repara, a aranja, a aşeza, a călăuzi, a clasa, a clasifica, a conduce, a contraface, a depana, a dichisi, a dirija, a dispune, a distribui, a falsifica, a fortifica, a ghida, a grupa, a împărţi, a îndruma, a înfiripa, a însănătoşi, a întări, a întocmi, a înzdrăveni, a lecui, a ordona, a organiza, a orândui, a potrivi, a povăţui, a pune, a reconforta, a reface, a repartiza, a restabili, a ridica, a rândui, a sfătui, a sistematiza, a spilcui, a tămădui, a ticlui, a tonifica, a vindeca, a (se) întrema, a (se) îndrepta, a pune ceva la cale, a plănui; a (se) farda, a (se) sulimeni, a ferchezui, a găti, a împodobi, a machia, a vopsi; a repune în funcțiune, a tocmi, a modifica în bine, a corecta, a corija, a învăța minte; a pune la punct; a turna în pahare, a umple paharele.  
 
Felezui
Felezui, verb
Sinonime: a primiti, a mătura, a curăți pleava; a se fuduli, a se găti frumos, a se dichisi, a se ferchezui; (despre cai) a agita coada.  
 
Ferchezuială
Ferchezuială, substantiv
Sinonime: gătire, ferchezuire.  
 
Ferchezuit
Ferchezuit, adjectiv
Sinonime: gătit, dichisit.  
 
Cochetărie
Cochetărie, substantiv
Sinonime: afectație, aranjare, eleganță, fardare, fardat, flirt, galanterie, gătire, gătit, grimă, împodobire, împopoțonare, înzorzonare, machiaj, machiere, rujare, șarm, vopsire, vopsit, (învechit) sulimenire, (popular și familiar) dichiseală, (popular și familiar) dichisire, (popular și familiar) ferchezuială, (popular și familiar) scliviseală, (popular și familiar) sclivisire, (popular) dres, (regional) boire, (regional) boit.  
 
Gătat
Gătat, adjectiv
Sinonime: gătit.  
 
Pădăi
Pădăi, verb
Sinonime: a se aranja, a se dichisi, a se ferchezui, a se găti, a se împodobi, a se spilcui; (despre casă) a curăța, a vărui; (regional) a se grăbi.  
 
Schitaci
Schitaci, adjectiv
Sinonime: (regional) curat, deștept, dichisit, flușturatic, gătit, isteț, iute, îngrijit, sprinten, vânturatic, vioi.  
 
Ateia
Ateia, verb (regional)
Sinonime: a dichisi, a găti, a îmbrăca de sărbătoare, a primeni, a se dezbrăca.  
 
Scliviseală
Scliviseală, substantiv
Sinonime: aranjare, dichiseală, dichisire, ferchezuială, ferchezuire, gătire, sclivisire, spilcuială, spilcuire.  
 
Sclivisire
Sclivisire, substantiv
Sinonime: aranjare, dichiseală, dichisire, ferchezuială, ferchezuire, gătire, lustruire, lustruit, netezire, netezit, nivelare, nivelat, spilcuială, spilcuire, șlefuire, șlefuit, (învechit) sclirisire.  
 
Muchelef
Muchelef, adjectiv
Sinonime: aranjat, chipeș, cochet, dichisit, elegant, fercheș, ferchezuit, gătit, îngrijit, spilcuit.  
 
Muchilipsi
Muchilipsi, verb (învechit)
Sinonime: a se aranja, a se dichisi, a se ferchezui, a se găti, a se împodobi, a se spilcui.  
 
Taxidit
Taxidit, adjectiv
Sinonime: avut, bogat, decorat, gătit, împodobit, înfrumusețat, înstărit, ornamentat, ornat, pavoazat, situat.  
 
Ogodit
Ogodit, adjectiv
Sinonime: (învechit) agreabil, aranjat, gătit, plăcut.  
 
Învoalbe
Învoalbe, verb
Sinonime: (învechit) a căsca, a crește, a găti firele pentru năvădit, a holba, a i se apleca, a încărna, a înfășura, a învăli, a o face val, a se deforma, a se dezvolta, a se înspița, a se întoarce roată, a se învârteji, a se învârti (pe loc), a se învolbura, a se opri repede, a suci caierul, a-i veni râgâie, a-i veni verse.  
 
Spilcuială
Spilcuială, substantiv
Sinonime: aranjare, dichiseală, dichisire, dres, ferchezuială, ferchezuire, ferchezuit, găteală, gătire, gătit, împodobire, îngrijire exagerată, moțare, podobire, scliviseală, sclivisire, spilcuire, spilcuit, (învechit) stolire.  
 
Înzorzonat
Înzorzonat, adjectiv
Sinonime: gătit, împodobit (peste măsură), împoponat, împopoțat, împopoțonat, înțoțonat, zorzonat, (regional) țifrășit.  
 
Senilitate
Senilitate, substantiv
Sinonime: (medicină) bătrânețe, caducitate, debilitate, decadență, declin, decrepitudine, gatism, gerontism, ramoleală, ramolire, ramolisment, senescență, (impropriu) sclerozare, (rar) ramoliție.  
 
Ornamentare
Ornamentare, substantiv
Sinonime: decor, decorare, decorație, garnisire, gătire, împodobire, înfrumusețare, ornamentație, ornare, parură, pavoazare, (figurat) poetizare.  
 
Nialcoş
Nialcoş, adjectiv
Sinonime: (regional) aranjat, arătos, chipeș, cochet, dichisit, elegant, fercheș, ferchezuit, frumos, gătit, îngrijit, spilcuit, (variantă) nealcoș.  
 
Titirisi
Titirisi, verb (popular și familiar)
Sinonime: a (se) aranja, a (se) dichisi, a (se) găti, a (se) titiri.  
 
Titiri
Titiri, verb (regional și familiar)
Sinonime: a (se) aranja, a (se) dichisi, a (se) găti, a așeza atent (un obiect).  
 
Cicilit
Cicilit, adjectiv (regional)
Sinonime: dichisit, gătit, împodobit, lustruit, sclivisit.  
 
Copt
Copt, adjectiv
Sinonime: bun (de), bun de mâncat, bun pentru consum, deplin dezvoltat, fiert, gătit (la cuptor), matur, potrivit (să), prăjit, pregătit (pentru).  
 
Moţa
Moţa, verb
Sinonime: a (se) aranja, a (se) dichisi, a (se) ferchezui, a (se) găti, a (se) împodobi, a (se) spilcui, a se împopoțona, a țuguia.  
 
Cocnări
Cocnări, verb (regional)
Sinonime: a bucătări, a cohnări, a găti.  
 
Bucătări
Bucătări, verb
Sinonime: a găti (mâncare).  
 
Ornamentat
Ornamentat, adjectiv
Sinonime: decorat, garnisit, gătit, împodobit, înfrumusețat, ornat, pavoazat, (prin Muntenia) taxidit.  
 
Ornamenta
Ornamenta, verb
Sinonime: a agrementa, a broda, a decora, a garnisi, a găti, a historia, a împodobi, a înfrumuseța, a înghirlanda, a orna, a pavoaza, a tapisa, (învechit) a galona.  
 
Înfrumoșare
Înfrumoșare, substantiv (regional)
Sinonime: gătire, împodobire, înfrumusețare.  
 
Nielcoși
Nielcoși, verb (regional)
Sinonime: a (se) alinta, a (se) răsfăța, a se dichisi, a se fuduli, a se găti, a se îngâmfa, a se mândri, (variantă) a se nălcoșa, (variantă) a se nelcoși.  
 
Șucări
Șucări, verb (argou)
Sinonime: a fura, a lua, a sustrage; a se aranja, a se dichisi, a se făli, a se ferchezui, a se fuduli, a se găti, a se grozăvi, a se infatua, a se împăuna, a se împodobi, a se înfumura, a se îngâmfa, a se lăuda, a se mândri, a se semeți, a se spilcui, a se supăra; a mânia, a scoate din sărite, a supăra.  
 
Pregătire (pregătiri)
Pregătire (pregătiri), substantiv
Sinonime: aranjare, capacitate, carte, competență, creare, cultură, cunoștință, destoinicie, facere, făcut, formare, formație, gătire, gătit, instrucție, instruire, îndrumare, însușire de cunoștințe, învățătură, meditare, meditație, pregătit, preparare, preparat, pricepere, punere la punct, seriozitate, valoare, vrednicie, (învechit și popular) hărnicie, (învechit și popular) slovă, (învechit și regional) cărturărie, (învechit) minte, (învechit) practică, (învechit) pricopseală, (învechit) pricopsire, (învechit) știință, (învechit) volnicie, (la plural) preparative, (plural) cunoștințe, (plural) studii, (rar) preparație, (regional) scrisoare.  
 
Înfrumusețat
Înfrumusețat, adjectiv
Sinonime: decorat, gătit, împodobit, ornamentat, ornat, pavoazat, (învechit) înfrumușat, (prin Muntenia) taxidit.

Înfrumusețat, substantiv
Sinonime: împodobire, înfrumusețare.  
 
Păpuși
Păpuși, verb (învechit și regional)
Sinonime: a dichisi, a găti, a împopoțona, a îngusta, a micșora, (regional; despre larve) a deveni nimfă, (variantă) a păpușa; (despre foile de tutun) a face păpuși, a lega în mănunchiuri.  
 
Preparare
Preparare, substantiv
Sinonime: aranjare, facere, făcut, gătire, gătit, instruire, meditare, meditație, pregătire, pregătit, preparat, preparație, (grad de) pregătire intelectuală.  
 
Cocăli
Cocăli, verb
Sinonime: a cocălui, a cocoli, a face mâncare, a găti.  
 
Cocări
Cocări, verb (regional)
Sinonime: a coace, a cocăli, a găti.  
 
Cocărire
Cocărire, substantiv (regional)
Sinonime: coacere, cocărit, gătire.  
 
Cocărit
Cocărit, substantiv
Sinonime: coacere, cocăire; (învechit) impozit pe porumb.

Cocărit, adjectiv
Sinonime: copt, gătit.  
 
Sclivisit
Sclivisit, adjectiv
Sinonime: aranjat, cochet, dichisit, elegant, fercheș, ferchezuit, gătit, îngrijit, lucios, lucitor, lustruit, netezit, nivelat, scânteietor, sclipitor, spilcuit, șlefuit, (învechit) sclevesit.  
 
Sclirisire
Sclirisire, substantiv (învechit)
Sinonime: aranjare, dichiseală, dichisire, ferchezuială, ferchezuire, gătire, lustruire, lustruit, netezire, netezit, nivelare, nivelat, scliviseală, sclivisire, spilcuială, spilcuire, șlefuire, șlefuit.  
 
Surbancă
Surbancă, substantiv (regional)
Sinonime: găletușă, oală (de gătit).  
 
Împodobire
Împodobire, substantiv
Sinonime: decor, decorare, decorație, găteală, gătire, împănare, împopoțonare, înfrumusețare, înzorzonare, ornament, ornamentare, ornamentație, ornare, pavoazare, podoabă, (familiar) garnisire, (figurat) progres, (popular și familiar) dichiseală, (popular și familiar) dichisire, (rar) înțoțonat.  
 
Îmbrebena
Îmbrebena, verb
Sinonime: a găti, a împestrița, a împodobi, a înflora, a înfrumuseța.  
 
Pupuică
Pupuică, adjectiv feminin (regional)
Sinonime: agreabilă, cochetă, dichisită, drăguță, elegantă, frumoasă, frumușică, gătită, gingașă, nostimă.

Pupuică, substantiv
Sinonime: puicuță, vlăstar.  
 
Țifraș
Țifraș, adjectiv (regional)
Sinonime: colorat, dichisit, fălos, gătit exagerat, împodobit, înzorzonat, mândru, ornamentat, pestriț, trufaș, țanțoș.

Țifraș, substantiv (regional)
Sinonime: socotitor.  
 
Păzeală
Păzeală, substantiv (regional)
Sinonime: pază, strajă, străjuire, supraveghere, veghe, veghere, (învechit) păzire, (rar) păzit; mâncare gătită, rântaș, (regional) păzitură; (variantă) păzală.  
 
Păzitură
Păzitură, substantiv
Sinonime: (învechit) ocrotire, pază, protecție; (regional) mâncare gătită, (regional) păzeală; (variantă) păzătură.  
 
Laringe
Laringe, substantiv
Sinonime: (anatomie) beregată, cutie vocală, gâtlej, înghițitoare, (regional) gâtiță; (variante învechite) laring, laringa, larings, larinx.  
 
Cotfosi
Cotfosi, verb (regional)
Sinonime: a găti prost.  
 
 


Copyright © din 2011 Dictoo.eu | Toate drepturile rezervate
Folosirea acestui site implică acceptul d-voastră pentru utilizarea
cookie-urilor furnizate de terțe părți (AdSense, Statcounter, Facebook, etc).
Despre cookie

Reduceri online!
RSS


Meniu
Dictoo.eu
Dictoo.eu
Reduceri
Dicționar