Sări
Sări, verb
Sinonime: a sălta, a zvâcni, a ţâşni, a zburda, a ţopăi; a escalada, a trece peste (ceva); a se repezi, a năvăli, a se da la (cineva), a ataca, a da năvală, a se năpusti; a exploda, a face explozie, a se face praf; a omite, a uita, a trece cu vederea, a scăpa din vedere, a nu lua la rând; a interveni, a sprijini, a ajuta.  
 
Sarică
Sarică, substantiv feminin
Sinonime: țundră, bundă.  
 
Sarigă
Sarigă, substantiv
Sinonime: (zoologie) oposum, (variantă) sarig.  
 
Sărit (sărită)
Sărit (sărită), adjectiv
Sinonime: (figurat) smintit, ţicnit, smucit, zărghit, nebun, aiurit, zăpăcit, într-o ureche; omis, uitat, trecut cu vederea.  
 
Săritoare
Săritoare, substantiv
Sinonime: cascadă, cataractă, cădere de apă, obstacol, pârleaz, ruptură de teren.  
 
Săritor (săritoare)
Săritor (săritoare), adjectiv
Sinonime: ţâşnitor; agitat, săltăreţ; generos, inimos, darnic.  
 
Săritură
Săritură, substantiv feminin
Sinonime: salt, escaladare, trecere peste (ceva).  
 
Șarivari
Șarivari, substantiv (învechit)
Sinonime: muzică discordantă, tapaj, tumult, vacarm, zgomot asurzitor.  
 

Alaun
Alaun, substantiv neutru
Sinonime: piatră-acră, sare-acră, sulfat dublu de aluminiu și potasiu, (prin Moldova şi Bucovina) săricică, (prin vestul Transilvaniei) săricea, (regional) tipsă.  
 
Amabil (amabilă)
Amabil (amabilă), adjectiv
Sinonime: abordabil, acomodant, acort, afabil, afectuos, agreabil, ampresat, atent, atrăgător, binevoitor, blând, bun, civilizat, complezent, condescendent, cordial, culant, curtenitor, delicat, drăguț, galant, gentil, îndatoritor, obligant, omenos, ospitalier, plăcut, politicos, prietenesc, prietenos, primitor, serviabil, simpatic, sociabil, (familiar) săritor, (figurat) cald, (figurat) călduros, (figurat) urban, (învechit) cilibiu, (învechit) cinstitor, (învechit) complezant, (învechit) cortez, (învechit) libovnic, (învechit) omenit, (învechit) politevsit, (popular) levent, (rar) prevenitor.  
 
Arsenic
Arsenic, substantiv neutru
Sinonime: (chimie) anhidridă arsenioasă, arsen, șar, trioxid de arsen, (Moldova) șoriceasă, (popular) săricică, (popular) șoricioaică.  
 
Aruncătură
Aruncătură, substantiv feminin
Sinonime: aruncare, aruncat, azvârlire, azvârlitură, izbitură, împrăștiere, lepădare, lovitură, zvârlitură, (învechit) asvârlitură, (învechit) dătătură, (învechit) impozit, (învechit) risipire, (popular) bubă, (rar) săritură, (rar) zvârlet, (Transilvania și Maramureș) țipătură.  
 
Brâncă (brânci)
Brâncă (brânci), substantiv feminin
Sinonime: (regional) gheară, labă, mână; anghină, (boală contagioasă) erizipel, orbalț; (botanică) buberic, căpriţă, cornul-salcei, guşterariţă, guşteriţă, iarba-porcului, iarbă grasă, iarbă-sărată, mătură-roşie, sărătură-roşie, săricică, sărigea, soloneţ, zămoşiţă, (brânca-ursului) crucea-pământului, (rar) salicornie, (regional) brâncariţă; (variantă, substantiv masculin) brânci.  
 
Bundă
Bundă, substantiv feminin (regional)
Sinonime: cojoc, sarică, şubă, suman, blană; ilic, cojocel, pieptar.  
 
Cojoc
Cojoc, substantiv neutru
Sinonime: suman, bundă, şubă, sarică, blană, (regional) bituşcă, burcă.  
 
Da
Da, verb
Sinonime: a oferi, a dărui, a acorda, a preda, a înmâna, a întinde, a furniza, a procura, a împrumuta, a dona, a ceda, a transmite, a atribui, a conferi, a plăti, a restitui, a jertfi, a vinde, a deplasa, a ajunge, a abate, a nimeri, a aluneca, a întoarce, a arunca, a împrăştia, a izbi, a trage, a face, a produce, a rodi, a apărea, a scoate, a provoca, a hărăzi, a îngădui, a permite, a desfăşura, a susţine, a trasa, a fâţâi, a cerne, a vopsi, a unge, a cădea, a ura; a azvârli, a întâmpla, a juca, a năpusti, a năvăli, a pomeni, a precipita, a prezenta, a repezi, a reprezenta, a sări, a tăbărî, a tălmăci, a traduce, a transpune, a veni, a zvârli.

Da, adverb
Sinonime: desigur, fireşte, (învechit şi regional) dar, (turcism, în Moldova) helbet.  
 
Dansa
Dansa, verb
Sinonime: a juca, a petrece, (popular) a dănţui, a sălta, a sări, (peiorativ) a ţopăi, a tropăi.  
 
Enerva
Enerva, verb
Sinonime: a (se) irita, a-şi ieşi din fire, a (se) înfuria, a-şi ieşi din pepeni, a-şi ieşi din ţâţâni (balamale), a (se) supăra, a (se) surescita, a aţâţa, a întărâta, a indispune, a-şi pierde cumpătul, a călca pe nervi, a sâcâi, a-și ieși din sărite, a agasa, a necăji, a plictisi, (livresc) a tracasa, (popular) a ciudi, a zădărî, (regional) a zăhătui, (Moldova) a chihăi, (Banat) a zăgălui, (Moldova şi Bucovina) a zăhăi, (învechit) a scârbi, (popular, la figurat) a ardeia, (regional, la figurat) a scociorî.  
 
Escalada
Escalada, verb
Sinonime: a sări, a trece (peste ceva), a depăşi; a urca, a sui.

Escaladă, substantiv
Sinonime: angrenaj, ascensiune, cățărare, escaladare, suire.  
 
Exploda
Exploda, verb
Sinonime: a face explozie, a detona; a se sfărâma, a se zdrobi, a împroşca; (figurat) a răbufni, a izbucni, a-şi pierde răbdarea, a-şi pierde cumpătul, a-şi ieşi din pepeni, a-i sări muştarul.  
 
Fântână
Fântână, substantiv feminin
Sinonime: izvor, obârşie, sursă; apă, puţ, (regional) bunar, (învechit) cişmea; (fântână arteziană, fântână săltătoare, fântână săritoare, fântână țâșnitoare) arteziană, havuz.  
 
Hop
Hop, substantiv neutru
Sinonime: dificultate, greutate, impas, impediment, inconvenient, neajuns, nevoie, obstacol, oprelişte, piedică, salt, săritură, stavilă, zguduitură, (la plural) hârtoape.  
 
Indispune
Indispune, verb
Sinonime: a supăra, a mâhni, a plictisi; a enerva, a irita, a înfuria, a întărâta, a scoate din sărite.  
 
Irita
Irita, verb
Sinonime: a supăra, a mânia, a enerva, a înfuria, a aţâţa, a întărâta, a scoate din sărite, a indispune.

Irită, substantiv
Sinonime: (oftalmologie) ciclită, uveită.  
 
Înfuria
Înfuria, verb
Sinonime: a aţâţa, a monta, a scoate din sărite, a scoate din pepeni, a scoate din ţâţâni, a scoate din fire, a scoate din răbdări, a-şi pierde sărita, a-i sări ţandăra, a nu şti de el, a-i sări muştarul, a vedea roşu, a (se) mânia, a (se) supăra rău.  
 
Necăji
Necăji, verb
Sinonime: a supăra, a amărî, a mânia, a înfuria, a mâhni, a întrista; (figurat) a face sânge rău, a sâcâi, a cicăli, a tachina, a şicana, a întărâta, a hârjoni; (reflexiv) a se enerva, a se înfuria, a se irita, a-şi ieşi din fire, a (-i) sări muştarul; (reflexiv) a-şi da osteneala, a se trudi, a se sili, a se osteni, a se căzni, a se strădui.  
 
Rabiat (rabiată)
Rabiat (rabiată), adjectiv
Sinonime: apucat, furibund, furios, nebun, sărit, smintit, turbat.  
 
Răbufni
Răbufni, verb
Sinonime: a ţâşni, a izbucni, a năvăli, a exploda, a-şi ieşi din pepeni, a-i sări muştarul.  
 
Răsfoi
Răsfoi, verb
Sinonime: a frunzări, a foileta, a citi pe sărite.  
 
Ricoşa
Ricoşa, verb
Sinonime: a sări înapoi, a ricana, a-şi schimba traiectoria.  
 
Salt
Salt, substantiv neutru
Sinonime: săritură, avânt, pas mare; schimbare, înnoire, evoluţie.  
 
Sălta
Sălta, verb
Sinonime: a sări, a zvâcni, a țâșni; a creşte, a se înălţa.  
 
Săltătură
Săltătură, substantiv feminin
Sinonime: salt, săritură, zvâcnire, ţâşnire.  
 
Serviabil (serviabilă)
Serviabil (serviabilă), adjectiv
Sinonime: îndatoritor, săritor, amabil.  
 
Spumega
Spumega, verb
Sinonime: a face clăbuci, a clocoti, a fierbe; (figurat) a fi furios, a se dezlănţui, a-şi ieşi din sărite.  
 
Trece
Trece, verb
Sinonime: a merge, a străbate, a păşi, a-şi croi drum, a-şi tăia drum; (figurat) a se perinda, a se succeda, a curge, a se scurge, a se desfăşura; a vizita, a se abate; a sări peste (ceva), a depăşi, a întrece; a da, a preda, a transmite; a înregistra, a înscrie, a introduce; a nu mai fi, a se epuiza, a se sfârşi; (figurat) a îmbătrâni, a se stinge, a se ofili, a se veşteji.  
 
Tropăi
Tropăi, verb
Sinonime: (familiar) a juca, a dansa, a sări.  
 
Ţâşni
Ţâşni, verb
Sinonime: a sări, a erupe, a izbucni, a răbufni, a da buzna, a se repezi, a se năpusti, a apărea brusc, a năvăli, a irupe.  
 
Ţopăi
Ţopăi, verb
Sinonime: a sălta, a sări; a se legăna, a balansa.  
 
Ţopăială
Ţopăială, substantiv feminin
Sinonime: săritură, mişcare, dans.  
 
Zvâcni
Zvâcni, verb
Sinonime: a ţâşni, a zbughi, a sări; a palpita, a se zbate.  
 
Artezian (arteziană)
Artezian (arteziană), adjectiv
Sinonime: (fântână arteziană) fântână săltătoare, fântână săritoare; țâșnitoare.  
 
Acid
Acid, substantiv
Sinonime: (chimie, farmacie) (acid acetic) acid etanoic; (acid acetilsalicilic) aspirină; (acid aminobenzoic) acid antranilic; (acid antimonic) acid hexahidroantimonic; (acid antranilic) acid aminobenzoic; (acid ascorbic) vitamina C; (acid azotic) acid nitric, (popular) apă tare, (prin Banat) apă vie; (acid azotos) acid nitros; (acid carbolic) fenol, acid fenic, carbol; (acid carbonic) bioxid de carbon; (acid cianhidric) acid prusic; (acid citric) acid tartric, sare de lămâie, (popular) săricică; (acid clorhidric) (învechit) spirt-de-sare; (acid dietilbarbituric) veronal; (acid ditionos) acid hidrosulfuros; (acid etanoic) acid acetic; (acid fenic) fenol, acid carbolic, (învechit) carbol; (acid folic) acid pteroilglutamic; (acid fosforic) acid ortofosforic; (acid glutamic) glutacid; (acid hexahidroantimonic) acid antimonic; (acid hidrosulfuros) acid ditionos; (acid nalidixic) negram; (acid nicotinic) vitamina PP; (acid nitric) acid azotic; (acid nitros) acid azotos; (acid ortofosforic) acid fosforic.  
 
Acrobat
Acrobat, substantiv
Sinonime: (învechit) săritor, baladin, cascador, echilibrist, funambul, jongler, saltimbanc, trapezist, voltijor.  
 
Atletism
Atletism, substantiv
Sinonime: (sport) alergare, atletică, biatlon, cros, decatlon, haltere, heptatlon, maraton, marș, pentatlon, săritură cu prăjina, săritură în înălțime, săritură în lungime, semifond, sprint, triatlon, triplu salt.  
 
Burcum
Burcum, substantiv
Sinonime: ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Ciulin
Ciulin, substantiv
Sinonime: (botanică) (regional) ghincar, scai, scaiete, spin, ghimpe, (regional) pălămidă, sita-zânelor; ciurlan, cornaci, salcicorn, săricică.  
 
Ciurlan
Ciurlan, substantiv
Sinonime: (botanică) salcicorn, săricică, (rar) salsolă, (regional) burcum, ciulin, curai, fugaci, parpalac, pochitnic, rostogol, sărigea, tartan, tărfălog, tăvălug, târtan, vălătuc, vătălan, iarba-porcului, iarbă-sărată.  
 
Aiepta
Aiepta, verb
Sinonime: a arunca, a avânta, a azvârli, a îndrepta, a năpusti, a năvăli, a potrivi, a precipita, a repezi, a sări, a tăbărî, a zvârli; a ademeni, a corupe.  
 
Copcă
Copcă, substantiv
Sinonime: agrafă, bară, capsă, cataramă, clemă, coftă, gaură, ochi, salt, săritură, scoabă, scobitură, spărtură, traversă, (Moldova) produșcă, (prin Moldova) știoalnă, (prin Muntenia) scorbură, (regional) beucă, (regional) burduf, (regional) copce, (regional) copcie, (regional) produf, (regional) sponcă, (regional) toană, (regional) vad.  
 
Curai
Curai, substantiv
Sinonime: (botanică) ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Dezarticulat
Dezarticulat, adjectiv
Sinonime: luxat, sărit din articulații, dislocat, scos din încheietură; dezordonat; pronunțat neclar; (figurat) cu mișcări necoordonate, țeapăn, dezechilibrat.  
 
Dezaxat
Dezaxat, adjectiv
Sinonime: dezechilibrat, tulburat, zdruncinat, iresponsabil, sărit de pe fix; deplasat de pe axă.  
 
Dezghin
Dezghin, substantiv
Sinonime: frâu, pinten; lovitură; săritură (de cal).  
 
Escaladare
Escaladare, substantiv
Sinonime: asaltare, ascensionare, ascensiune, cățărare, escaladat, escaladă, ramonaj, sărire, sărit, suire, suiș, trecere, urcare, (învechit) scaladare, (prin extensiune) intensificare.  
 
Exaspera
Exaspera, verb
Sinonime: a irita, a enerva peste măsură, a scoate din sărite, a agasa, a despera, (învechit) a apelpisi.  
 
Fugaci
Fugaci, adjectiv
Sinonime: bun de fugă, de scurtă durată, fugar, fugitiv, trecător.

Fugaci, substantiv
Sinonime: cal, ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Năvrăpi
Năvrăpi, verb
Sinonime: a arunca, a azvârli, a năpusti, a năvăli, a precipita, a repezi, a sări, a tăbărî, a zvârli.  
 
Gubă
Gubă, substantiv
Sinonime: dulamă, sarică, suman, ţundră.  
 
Sabat
Sabat, substantiv
Sinonime: (la mozaici) sâmbătă; obicei, deprindere; adunare de vrăjitoare; gălăgie, hărmălaie, șarivari, tohu-bohu, zarvă; (variante) sabaș, șabăț.  
 
Sabur
Sabur, substantiv
Sinonime: aloe, (învechit) sarisabri, (învechit) sarisabru, (figurat) alinare, (variantă) sabor.  
 
Saitoc
Saitoc, adjectiv
Sinonime: drăcos, neastâmpărat, nebun, nebunatic, sprinţar, vioi, zăpăcit, zbânţuit, zburdalnic, zglobiu, zurliu, zvăpaiat, zvânturat, zvânturatic.

Saitoc, substantiv
Sinonime: salt, săltătură, săritură.  
 
Răgădui
Răgădui, verb
Sinonime: a (se) agăța, a acumula, a aduna, a agonisi, a amâna, a apuca, a economisi, a face, a întâmpla, a năvăli, a nimeri, a păsui, a poposi, (regional) a prinde, a răcni, a răsti, a sări la cineva, a strânge, a striga, a ţipa, a urla, a zbiera.  
 
Târtan
Târtan, substantiv
Sinonime: (botanică) ciurlan, salcicorn, săricică; (depreciativ) evreu.  
 
Complezant
Complezant, adjectiv (învechit)
Sinonime: amabil, complezent, gata de a servi pe cineva, îndatoritor, politicos, săritor.  
 
Sportiv
Sportiv, substantiv
Sinonime: alergător, alpinist, aruncător, atlet, baschetbalist, biatlonist, biciclist, boxer, caiacist, canotier, canotor, călăreț, ciclist, crosist, culturist, dansator, deltaplanist, fotbalist, gimcanist, gimnast, halterofil, handbalist, hocheist, înotător, jucător, judocan, karateka, karatist, luptător, motocrosist, oinist, parașutist, patinator, patinor, pescar, pilot, plonjor, poloist, pugilist, rugbist, săritor, schior, scrimer, scrimeur, spadasin, sulițaș, surfist, șahist, tenisman, triatlonist, voleibalist, yoghin, (englezism) sportsman.  
 
Nooti
Nooti, verb
Sinonime: a arunca, a azvârli, a năpusti, a năvăli, a precipita, a repezi, a sări, a tăbărî, a zvârli.  
 
Pochitnic
Pochitnic, substantiv
Sinonime: (botanică) ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Voltija
Voltija, verb
Sinonime: a executa o voltijă, a încăleca din fugă, a trece rapid de la un lucru la altul, a zbura de colo-colo.

Voltijă, substantiv
Sinonime: acrobație, cabriolă, încălecare din fugă, salt, săritură.  
 
Hupăi
Hupăi, verb
Sinonime: a hopăi, a sări la joc, a țopăi.  
 
Țupăi
Țupăi, verb
Sinonime: a sălta, a sări, a țopăi.  
 
Tihoarcă
Tihoarcă, substantiv
Sinonime: (regional) bitușă, cojoc (cu lâna în afară), sarică, tohoarcă.  
 
Bitușcă
Bitușcă, substantiv
Sinonime: (regional) bitușă, cojoc, cojocel, sarică.  
 
Tohoarcă
Tohoarcă, substantiv
Sinonime: (regional) bitușă, cojoc, sarică, tihoarcă.  
 
Prăpăstui
Prăpăstui, verb
Sinonime: a arunca, a azvârli, a da buzna, a năvăli, a prăvăli, a rostogoli, a sări, a se năpusti, a se precipita, a se repezi, a tăbărî, a zvârli; (învechit) a muri, a se pierde, a se prăpădi.  
 
Tueș
Tueș, adjectiv (regional)
Sinonime: sărit de pe fix, țicnit.  
 
Oposum
Oposum, substantiv
Sinonime: (zoologie) sarigă.  
 
Ţâşnire
Ţâşnire, substantiv
Sinonime: apariție, erupţie, irupere, irupţie, izbucnire, năvălire, răbufnire, săritură.  
 
Berbecar
Berbecar, substantiv
Sinonime: bărbăcariu, păstor; (regional) burcă, cojoc, sarică.  
 
Plonjon
Plonjon, substantiv
Sinonime: salt, săritură, (rar) plonjeu.  
 
Șucări
Șucări, verb (argou)
Sinonime: a fura, a lua, a sustrage; a se aranja, a se dichisi, a se făli, a se ferchezui, a se fuduli, a se găti, a se grozăvi, a se infatua, a se împăuna, a se împodobi, a se înfumura, a se îngâmfa, a se lăuda, a se mândri, a se semeți, a se spilcui, a se supăra; a mânia, a scoate din sărite, a supăra.  
 
Bârzoia
Bârzoia, verb (regional)
Sinonime: a se bosumfla, a se făli, a se fuduli, a se grozăvi, a se infatua, a se îmbufna, a se împăuna, a se înfumura, a se îngâmfa, a se lăuda, a se semeți, a se umfla în pene, a sta bosumflat, a-i sări țandăra, a-și da importanță, (variantă) a se bârzoi, (variantă) a se burzoi.  
 
Iarba-porcului
Iarba-porcului, substantiv (regional)
Sinonime: (botanică) brâncă, ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Iarbă-sărată
Iarbă-sărată, substantiv (regional)
Sinonime: (botanică) brâncă, ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Drigui
Drigui, verb (regional)
Sinonime: a bătători, a călca în picioare, a sări pe loc (de bucurie), a scurma, (regional) a dricui, (regional) a dripi.  
 
Desghin
Desghin, substantiv (regional)
Sinonime: cabriolă, săritură, (variantă) dejghin, (variantă) dezghin.  
 
Salsolă
Salsolă, substantiv
Sinonime: (botanică) ciurlan, salcicorn, săricică.  
 
Împreunare
Împreunare, substantiv
Sinonime: adunare la un loc, asamblare, căsătorie, combinare, combinație, fixare, goană, gonire, îmbinare, împerechere, îngemănare, întâlnire, joncțiune, montaj, montă, reunire, unire, (biologie) bătaie, (învechit) contact sexual, (învechit) împreunăciune, (învechit) împreunătură, (învechit) întâmpinare, (învechit) întrunire, (popular) însoțire, (regional) montare, (regional) sărit.  
 
Hopăi
Hopăi, verb (regional)
Sinonime: a cerne, a chiui, a dansa zgomotos, a juca, a sălta, a sări, a striga „hop”, a ţopăi, a urca.  
 
Sbeg
Sbeg, substantiv (învechit)
Sinonime: joacă, săritură, (Transilvania) buruiană, (variantă) zbeg.  
 
Sbegui
Sbegui, verb (regional)
Sinonime: a juca, a sări.  
 
Sbengui
Sbengui, verb (regional)
Sinonime: a juca, a sări.  
 
Sbigui
Sbigui, verb (regional)
Sinonime: a sări, a zburda; (variante) a sbihui, a sbrehui, a sghihui.  
 
Țâșnit
Țâșnit, adjectiv
Sinonime: năpustit, sărit.

Țâșnit, substantiv
Sinonime: țâșnire.  
 
Săltare
Săltare, substantiv
Sinonime: ardoare, avânt, bătaie, dezvoltare, elan, entuziasm, evoluție, înaintare, înflăcărare, înfocare, însuflețire, joc, mers-înainte, palpitare, palpitație, pasiune, patimă, pornire, progres, propășire, pulsație, ridicare, ridicat, salt, săltat, săltătură, sărire, sărit, săritură, suire, suit, ticăit, țopăială, țopăit, țopăitură, urcare, urcat, zbatere, zvâcneală, zvâcnet, zvâcnit, zvâcnitură, (învechit, figurat) vioiciune, (învechit) dans, (învechit) tresărire, (învechit) zvâcnire.  
 
Salicilat
Salicilat, substantiv
Sinonime: (chimie) acid salicilic, (rar) salicil, (regional) salicid; (variante regionale) salacilat, salacinat, saracilat, saricilat; (salicilat de antipirină) antipirină salicilică, salipirină; (salicilat de fenol) salol.  
 
Țopăitor
Țopăitor, adjectiv
Sinonime: săltăreț, săltător, săritor.  
 
Bolândatic
Bolândatic, adjectiv (regional)
Sinonime: cam nebun, într-o ureche, sărit.  
 
Ajutornic
Ajutornic, adjectiv (învechit)
Sinonime: gata de ajutor, săritor; milostiv.  
 
Jocot
Jocot, substantiv (regional)
Sinonime: joacă, joc, săritură.  
 
Șoricioaică
Șoricioaică, substantiv
Sinonime: (zoologie) hârțoaică, (rar) șoriceasă, (regional) șorecioaică, (regional) șorecoaică, (regional) șorecoaie; (substanță otrăvitoare) anhidridă arsenioasă, arsenic, săricică, trioxid de arsen, (învechit) șoricească, (popular) șoriceasă, (regional) șorecie, (regional) șoricică.  
 
Șorecie
Șorecie, substantiv (regional)
Sinonime: (otravă pentru șoareci) arsen, arsenic, săricică, trioxid de arsen, (popular) șoriceasă, (popular) șoricioaică, (regional) șoricie; (botanică) coada-șoricelului.  
 
 


Copyright © din 2011 Dictoo.eu | Toate drepturile rezervate
Folosirea acestui site implică acceptul d-voastră pentru utilizarea
cookie-urilor furnizate de terțe părți (AdSense, Statcounter, Facebook, etc).
Despre cookie

Reduceri online!
RSS


Meniu
Dictoo.eu
Dictoo.eu
Reduceri
Dicționar